26 februari 2009

Byggnad (54 av 365)

Skattkammaren (The Treasury) i Petra. Den var mycket imponerande att se. 40 meter hög och uthuggen direkt ur berget.

Jag tycker själv att jag fuskar lite idag för jag visar samma bild på min andra blogg och jag är vanligtvis noga med att ha olika bilder i de olika bloggarna. Men så blir det ibland.

Tema nr 37 Byggnad.

6 kommentarer:

annette sa...

Vad gör det att Du har samma bild ibland, fler får ju då möjlighet att njuta av Dina undert vackra bilder, vi kanske inte hinner in på båda;)
Har suttit en lång stund och begrundat den här bilden, den är så underbar, Du har fått med människor i nederdelen som gör att man förstår storheten, man ser så tydligt uthuggningarna i berget, färgerna och ljuset, dit vill jag åka, måste ha varit en enorm upplevelse att få vara där!
Ha det gott!

annette

Chesney sa...

Wow Della, another amazing image! Your lighting and shadows are incredible! Really, really nice!

Mimmi sa...

Vilka fina bilder du har tagit:)
nu måste jag gå in på din andra blogg och kolla dom du har där också :
ha en bra dag

Anonym sa...

Underbart vackert!
Jag tror att jag väntat på denna bilden eller liknande. Vilket ljus vilka färger. Nu skulle jag också vilja ta mig en resa till Petra!

Angående att lägga upp samma bilder. Jag gör som du att jag försöker att inte lägga upp samma i den vanliga bloggen som på min 365-blogg!

akson

Veronica sa...

Wow hur fin var inte denna bilden!!!
=)

Lena Ohlén sa...

Åh, vilken fin bild. Jag har varit i Petra för länge sen och den dagen var det disigt så jag fick inga klara fina bilder. Jag säger bara det: Vilken lycka för dig att ha bedökt det mystiska vackra stället. Och så fina bilder du tar!

Jag har nyss börjat med den här utmaningen och det blir kanske lite svårt att hinna med. Men jag ska försöka. Titta gärna in och se på mina bilder.