23 januari 2009

Till Salu (22 av 365)

Byggföretaget röjde en stor slänt, marknadsförde att här skulle byggas 12 villor med utsikt, byggde väg, smällde upp två visningshus - ett för 3,9 och ett för 4,9 miljoner, och sedan hände inget mer... Ingen vill köpa.

Tema nr 108 Till Salu.

10 kommentarer:

Ulrica sa...

Vilken bra bild. Och tragiskt att det nu bara är en nermejad slänt, de kunde väl ha kollat läget innan. Men det var väl finanskrisen som kom emellan. Och nu när ränterna är låga igen kanske det blir av, om det nu är någon som får dessa mångmiljonlån.

Lotta 8`) sa...

Gissar att de inte förutsåg lågkonjukturen.... läcker bild =) Gillar vägen som slingrar sig fram - vad finns det sedan? Ha en bra kväll 8`)

Lotta 8`) sa...

Just det, glömde... min lilla krona står på ett litet bord i trädgården och jag har hitills inte sett någon med klåfingriga händer där. Skulle så hända, så finns de på Rusta till en billig peng :)

Ninni sa...

Vilken härlig bildbehandling Della! Vad du är skicklig...jag blir så sugen att prova att få till något liknande:)
Kanske förståeligt med tanke på priset...kanske man skulle ha undersökt marknaden först.

Maria Thorbjörnsson sa...

Bo vid vatten-varför vill ingen det-men priset e väl för saftigt-Läcker bildreg.
Maria i Sennan

annette sa...

Så tragiskt att ingen vill bo där, ser så vackert ut vid vattnet, men kanske var det fel tillfälle vid fel tidpunkt. Jättesnygg bild!

Min kvaddade cykel var inte ett dugg svårt, har Element 6, sitter ibland när jag har tid och försöker busa, hittade en knapp som det stod "sfär" på och då blev den så, häftigare på en stor origanlbild.

Ha en bra lördag!

Kra //annette

Monkan sa...

Mycket läcker bild det här. Färgerna som du fått fram är så vackra.
Himmeln, molnen är sååå läckra.
Monica

(Hahaha jag ser att nu fungerar det att kommentera. Måste har varit något strul hos mig eller mitt konto)

Anonym sa...

Vilken underbart läcker bild! Kanske lite väl mycket blåton i men det funkar. En otroligt futuristisk bild! Har funderat en del på hur du gjort? ÄR det fusk-HDR eller har du använt grunge-verktygen?? Hmmm
Snyggt är det i varje fall!

Synd att ingen vill bo där! Fast jag förstår att ingen har råd med det!

Ha en fortsatt fin kväll!

Della sa...

Fusk HDR direkt i Camera RAW. Det går att få till rätt mycket där.
Det blå är ett medvetet val - det var en typiskt blåkall dag som jag ville förstärka.

Nässelblom och choklad sa...

Vilket vansinne. typiskt att man bygger så dyrt att inte många har råd eller lust att bo där. Bilden är klart häftig. Det passar bra med den kyliga blå tonen, både till vädret och bildens innehåll. Jag är själv nyfiken på att testa RAW, men då måste man väl ha PS eller liknande redigeringsprogram för att kunna bearbeta bilden?